Rumored Buzz on هزینه بیماری پروانه ای
Rumored Buzz on هزینه بیماری پروانه ای
Blog Article
قرار دادن لوله تغذیه: ممکن است برای بهبود تغذیه و کمک به افزایش وزن، یک لوله تغذیه (لوله گاستروستومی) که مواد غذایی را مستقیم به معده انتقال میدهد، تعبیه شود.
اگر کودکی که غذای جامد میخورد دچار یبوست شد، باید آب بیشتر یا آب میوه رقیق شده به او خوراند و او را به خوردن میوه، به صورت پوره یا تکه تکه بسته به توانایی جویدن کودک، تشویق کرد. اما اگر کودک همچنان پس از ایجاد این تغییرها در رژیم غذایی از این بیماری رنج میبرد، احتمالا پزشک ملین تجویز خواهد کرد.
چسبندگی انگشتان و تغییر در مفاصل: انواع شدید بیماری پروانهای باعث چسبندگی انگشتان دست یا پا و انحراف و خمیدگی غیر طبیعی مفاصل میشوند و میتواند عملکرد انگشتان، زانوها و آرنج را تحت تاثیر قرار دهد.
تابآوری چیست و چگونه میتوان برای زندگی بهتر آن را تقویت کرد
بیماری پروانهای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایههای پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و میتواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم visit here مغلوب یا غالب باشد.
تاول ها نیز می تواند در غشا مخاطی در بدن، مانند دهان و مری رخ دهد.
اگر به قرمزی، حرارت، چرک و یا خط قرمزی که از تاول زدن منجر می شود توجه کردید، با پزشک خود در مورد آنتی بیوتیک صحبت کنید.
خیساندن بانداژ زخم به شل شدنش و به کاهش درد باندها کمک می کند. با آب ولرم بشویید.
نشانههای عفونت همچون گرم شدن پوست، قرمزی، احساس درد در پوست، وجود تورم، چرک یا بوی بد که از زخمهای روی پوست ناشی میگردد و نیز تب و لرز.
تاولهای پوستی از رایجترین نشانههای بیماری پروانهای میباشند که این تاولها همراه با خارش و خونریزی بوده و منجر به عفونت میگردند. بیماری پروانهای موجب به وجود آمدن زخمهایی میگردد که منجر به انقباضات مفصلی و ناهنجاریهای زیبا شناختی در اندامهای گوناگون بدن همچون پا و دست خواهند گردید.
در صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
مشکلات تغذیه ای نیز می تواند باعث به تاخیر افتادن ترمیم زخم شود و در کودکان رشد را آهسته کند.
دانشگاه کسب و کار یک رسانه اینترنتی است که به صورت تخصصی در زمینه کارآفرینی و استارتاپ فعالیت میکند.
آزمایش ژنتیک: تستهای ژنتیکی گاهی برای تأیید تشخیص استفاده میشود، زیرا اکثر اشکال بیماری پروانهای به صورت ارثی منتقل میشوند و نمونهی خون فرد گرفته شده و جهت تحلیل و بررسی به آزمایشگاه فرستاده میشود.